Δωρεάν διανομή ροδάκινων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Ο Δήμος Χίου, συμμετέχοντας στο επιχειρησιακό πρόγραμμα συνεταιρισμών προς δωρεάν διανομή οπωροκηπευτικών, θα διανείμει σήμερα και αύριο από το Κοινωνικό Παντοπωλείο, ποσότητα φρούτων (νεκταρίνια) μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.
Τα φρούτα δικαιούνται όλοι οι ωφελούμενοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Χίου, αλλά και όλοι οι δικαιούχοι του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ). Οι δικαιούχοι μπορούν να προσέρχονται, στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου (Νικολάου Ζορμπά, περιφερειακός δρόμος πόλης, έναντι του θεάτρου «Καστρομηνάς») για την παραλαβή των φρούτων, κατά το ακόλουθο πρόγραμμα:
Πέμπτη 12/9/2024 ώρα 10.00 – 16.00 ή
Παρασκευή 13/09/2024 ώρα 08:00 – 16:00
(Πληροφορίες, τηλ.: 2271350733).
Όλοι οι δικαιούχοι οφείλουν να έχουν μαζί την ταυτότητα ή το διαβατήριό τους. Ειδικότερα, όσοι τυγχάνουν δικαιούχοι του ΤΕΒΑ οφείλουν να προσκομίσουν και την εκτυπωμένη αίτηση του ΚΕΑ ή όποιο έγγραφο πιστοποιεί τον ΑΜΚΑ.
Σημειώνεται ότι έχουμε μεριμνήσει, ώστε ικανή ποσότητα φρούτων να διατεθεί για τους ωφελούμενους των παρακάτω φορέων: στον ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ, στους Συλλόγους Πολυτέκνων και Τριτέκνων Χίου, στην ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ-ΑΙΠΟΣ, στο Γηροκομείο Χίου «ΖΩΡΖΗΣ ΜΙΧΑΛΗΝΟΣ» και Καρδαμύλων «ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ», στον Παγχιακό Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία, στο Σύλλογο Καρκινοπαθών Χίου, στο Σύλλογο Διαβητικών Χίου, στο Σύλλογο ατόμων με σκλήρυνση κατά πλάκας, στο Κέντρο Κράτησης Χίου και στους Δήμους Οινουσσών και Ψαρών.

Σχετικές δημοσιεύσεις